DIM SUM AMSTERDAM

 

Voor de lekkerste Japanse dim sum kom je naar OTEMBA in Amsterdam. OTEMBA is een fast- fine- fancy Japans restaurant, waar je heen gaat voor een unieke Japanse beleving met een Westerse twist. In ons restaurant hebben we namelijk de Japanse keuken samengebracht met de Amsterdamse sfeer. Naast Japanse dim sum vind je op onze menukaart ook traditionele Japanse ramen en bites to share. Neem plaats op ons terras uitkijkend over de Amsterdamse grachten of geniet van dim sum en ramen binnen en waan je in de hippe straten van Tokyo. Waar je ook plaats neemt, met onze dim sum ervaar je het ware Japan in Amsterdam.

uniek japans dineren

De lekkerste dim sum in Amsterdam, vind je bij OTEMBA! Een combinatie van gyoza’s en diverse Japanse bites. We maken onze gerechtjes af met een eigen en unieke twist, zoals de krokant gebakken gyoza langoustine met licht gesmolten Old Amsterdam kaas. Op elk moment van de dag, een must- try! Maak jouw OTEMBA-ervaring compleet met ons eigen Japanse soft serve, groene thee limoen softijs met een zwart vanille hoorntje. Eat in or take out!

Gyoza’s met bites to share in Amsterdam

Bij OTEMBA hebben wij de lekkerste Japanse dim sum en bites, perfect voor een avond shared dining met vrienden in Amsterdam. Maak het compleet met onze OTEMBA highballs, G-T’s of Japanse sake. Met een enthousiast team doen wij het anders. Je krijgt bij ons de service die je mag verwachten binnen Japanse sferen. Ons restaurant straalt geborgenheid, eigenheid en gezelligheid uit. Kom de lekkerste dim sum van Amsterdam bij ons proeven.

 

De beste dim sum van Amsterdam

Bij ons vind je de beste dim sum van Amsterdam. De combinatie van gyoza’s en Japanse bites naast een heerlijk kom ramen zal je aanspreken. En dat samen met de traditionele Japanse keuken met een westerse twist. OTEMBA staat voor ontembaar, wild en uitdagend, maar staat ook voor een ontembare Japanse dame die eigen en uniek is. Kom gezellig langs en ontdek een uniek Japan in Amsterdam met onze dim sum. Wil je meer weten over OTEMBA? Dan kun je altijd contact opnemen via 020-2339386. Reserveren is pas nodig vanaf vijf personen. Wees altijd welkom.