RAMEN AMSTERDAM

 

Ben jij in Amsterdam en heb je zin in Japanse ramen? Dan is OTEMBA de plek waar je moet zijn. We serveren de beste ramen noodles in Amsterdam op een eigenzinnige manier. OTEMBA is een uniek Japans restaurant in Amsterdam, waar je terecht kunt voor overheerlijke en traditionele ramen. Onze naam zegt het al. OTEMBA staat in het Japans voor ‘de rebelse Japanse vrouw’ en is ook afgeleid van het Nederlandse woord ‘ontembaar’. Dat is wat wij met ons restaurant willen uitstralen. Ontembaar, wild en uitdagend zijn. Ramen in Amsterdam West, maar dan net even anders.

ANDERS DAN ANDEREN

Het net even anders doen dan anderen. Dat maakt ons wie wij zijn en dat merk je in alles wat wij doen en serveren. Of dit nu ramen in Amsterdam zijn, gyoza’s, sando’s of bites. Maar wie zijn wij? Wij zijn OTEMBA. De naam die wordt gebruik voor de ontembare Japanse dame, zij die eigen en uniek is. Net als onze ramen, gyoza’s en Japanse sandwiches. Ervaar de verschillende sferen in ons Japanse restaurant, in het altijd bruisende Amsterdam. Lunch of diner? Geniet van de beste ramen in Amsterdam, sinds juni 2020. Waan jezelf bij ons binnen een dagje in Japan, of neem plaats op ons heerlijke grote terras in de zon. Japan in Amsterdam met een unieke westerse twist!

JAPAN IN AMSTERDAM WEST

 

Wil jij Japanse ramen in Amsterdam West eten, of genieten van Japanse gyoza’s en bites? Bij OTEMBA begeef je je vanaf het eerste moment in Japanse sferen. De Amsterdamse sfeer die wij combineren met de rijke Japanse keuken zorgt voor een restaurant dat geborgenheid, eigenheid en gezelligheid uitstraalt. Kom lunchen, borrelen of uitgebreid tafelen met service die je mag verwachten en service die verder gaat. Geniet van de lekkerste tap- biertjes, gekoelde sakes of Japanse cocktails. Stap een dagje in het leven van OTEMBA en ontmoet onze OTEMBA-familie. Dat betekent genieten van kleuren, geuren en smaken. Wees van harte welkom.

 

DE BESTE RAMEN VAN AMSTERDAM

De beste ramen in Amsterdam West vind je bij ons Japans restaurant in Amsterdam OTEMBA aan de Kinkerstraat 56A. Kom spontaan langs en neem plaats in ons restaurant. Of zoek een lekker plekje op ons terras met uitzicht over de Amsterdamse grachten.  Kom je met vijf personen of meer? Reserveer dan een tafel, of neem  contact met ons op via 020-2339386. We zien je graag snel in ons restaurant in Amsterdam West. Het is ook mogelijk om ramen te bestellen en in jouw huis in Amsterdam te genieten van ons heerlijk Japans eten.