Wij zijn Otemba

Pssst, heb je even?

Er was eens, in een land hier ver vandaan, een Japans meisje dat besloot om buiten de gebaande paden te gaan.

Een Japans meisje, zo charmant en lief als ze leek, voelde dat ze bijna onder de druk bezweek.

Een vurig verlangen groeide met de dag, het verlangen om precies te doen wat eigenlijk niet mag.

Toch bleef ze positief, ze leek nog steeds zo charmant en lief.

Over het verlangen dat zij voelde viel niet te twisten, zo bleek toen zij veranderde zonder dat anderen het wisten. Een rebels en uitdagend Japans meisje was geboren, zij voelde zich niet langer verloren. Zij deed de belofte om voor altijd haar ware zelf te blijven, zelfs als men zou zeggen dat ze zou overdrijven.

Twee broertjes en hun zus kregen lucht van dit verhaal en gingen ermee aan de haal. Hun doel was om iedereen over het rebelse Japanse meisje te vertellen, wie had dat ooit kunnen voorspellen?

Haar naam was Otemba en wat rijmt daar eigenlijk mee?

Toch zou ik je graag rondleiden, heb je hem al gespot, haar kat is zeker niet doorsnee.  

Het enthousiasme van de twee broers en hun zus werd gewekt en zij bedachten waarmee de muren zouden moeten worden bedekt.

Zij slaagden erin om het verhaal op de muren af te beelden, iets waarmee zij op een krachtige manier haar verhaalde deelden.

Een probleem deed zich voor, de broertjes en hun zus hadden het direct door.

Een restaurant gebaseerd op een meisje, zo’n rebelse en uitdagende griet, zou best wat minder traditionele ramen kunnen serveren, vind je ook niet?

Kijk maar eens goed om je heen, valt het je al op?

Boven vind je haar huis, zij is hier kwetsbaar, zorgeloos maar vooral zichzelf, dat staat voorop.

Bij de bar bevind je je in Otemba Straat, de reflectie van Harajuku, een plek die voor geur, kleur en eigenheid staat. Neem het vooral rustig in je op en geniet van het resultaat. 

Beneden is Otemba Club gecreëerd, de plek waar ons meisje haar rebelse kant adoreert.  

Haar optredens als DJ en momenten gevuld met geluk zullen ongezien blijven voor ieder die dit niet van haar had verwacht, zo blijft haar ware ik enkel een geheim van de nacht…

Voor nu wil ik je vragen om onze kleuren te absorberen, onze geuren te koesteren en onze smaken te ontdekken. We hebben een poging gedaan om Otemba succesvol neer te zetten, wij hopen dat wij jouw interesse hebben kunnen wekken.

In het leven van Otemba is er enkel ruimte voor geluk en plezier, er is zelden iemand nukkig. Ik kan jou verzekeren, op deze manier, leeft zij nog lang en gelukkig.