JAPANS RESTAURANT AMSTERDAM

 

Wij zijn een uniek Japans restaurant in het altijd bruisende Amsterdam. Bij ons ervaren gasten een authentieke Japanse (food) beleving in combinatie met de Westerse gezelligheid.

OTEMBA betekent ontembaar, wild en uitdagend. De naam die staat voor de ontembare Japanse dame, zij die eigen en uniek is.

Bij ons kom je voor traditionele ramen, gyoza’s en bites met een eigen en unieke twist. Wij doen het net even anders dan anderen.

Wij zijn OTEMBA, een fast- fine- fancy Japans restaurant in Amsterdam West, gelegen op de fijnste plek van de Kinkerstraat.

 

UITGEBREID TAFELEN

Wil je uitgebreid tafelen in een van de beste Japanse restaurants in Amsterdam West? Dan is OTEMBA de plek. We combineren de Amsterdamse sfeer en de rijke Japanse keuken, terwijl je je bevindt in de hippe straten van Tokyo of aan de Amsterdamse grachten. Bij het uitgebreid tafelen krijg je vanuit een enthousiast team, de service die je mag verwachten. Wij zijn een Japans restaurant in Amsterdam dat geborgenheid, eigenheid en gezelligheid uitstraalt vanaf het moment dat je bij ons bent. Iets wat wij als OTEMBA-familie altijd nastreven. Kom in ons Japans restaurant in Amsterdam genieten van onze kleuren, geuren en smaken.

Japans eten met westerse twist

 

Overheerlijke en traditionele ramen, gyoza’s en nog veel meer lekker Japans eten vind je op onze menukaart. Bij ons Japanse restaurant in Amsterdam West ga je een unieke beleving tegemoet. 

Japans eten met een westerse twist. Ga voor onze tonkotsu ramen, een rijkgevulde Japanse noodle soep met de perfecte umamismaak. 

Liever shared dining met Japanse cocktails in een van de beste Japanse restaurants in Amsterdam? Onze gyoza’s, bites en highballs zijn perfect voor een uitgebreide Japanse ervaring met Westerse gezelligheid.

 

KOM GENIETEN IN ONS JAPANS RESTAURANT IN AMSTERDAM

Ben je op zoek naar Japans eten in Amsterdam en hou je van een unieke en nieuwe ervaring? Kom gezellig langs bij ons Japans restaurant in Amsterdam en stap een dagje in het leven van OTEMBA. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op ons terras uitkijkend op de Amsterdamse grachten. Voor de lunch serveren wij de beste ramen van Amsterdam, Japanse gyoza’s en bites on the side. 

Ben je met meer dan vijf personen? Dan reserveren we graag een tafel voor jou, zodat je verzekert bent van een plekje bij één van de beste Japanse restaurants in Amsterdam.