DUMPLINGS AMSTERDAM

Heerlijke dumplings eten in Amsterdam? Japans restaurant OTEMBA serveert de beste dumplings van Amsterdam. Ze heten ook wel gyoza of dim sum en het zijn kleine gevulde deegpakketjes. Je kunt kiezen uit verschillende traditionele vullingen. Maar wij maken de dumplings anders door een unieke Westerse twist toe te voegen. Een mooi voorbeeld hiervan is de krokant gebakken gyoza langoustine met Old Amsterdam kaas. Wil je een speciale dumpling? Vraag ons personeel en onze keuken zal je verrassen met een bijzondere dumpling in ons restaurant in Amsterdam.

 

Beleef OTEMBA

Dumplings eten bij OTEMBA in Amsterdam is een ware Japanse beleving. OTEMBA staat voor rebels, wild en uitdagend en is gebaseerd op een Japans meisje genaamd OTEMBA. Zij die lief en charmant leek, maar een vurig verlangen had naar een rebels en uitdagend bestaan. Dit verhaal komt in alles wat wij doen tot uiting. Stap daarom binnen in het leven van OTEMBA en kijk om je heen. Beleef de rijke Japanse keuken die wij samen hebben gebracht met de Amsterdamse gezelligheid. Zo smaakt jou dumplings in Amsterdam nog lekkerder!

Japanse specialiteiten

Naast dat wij dumplings serveren in ons restaurant in Amsterdam, serveren we ook andere Japanse specialiteiten. We brengen regelmatig een nieuwe menukaart uit die we samenstellen in samenwerking met een traditionele Japanse chef. Een bijzonder en traditioneel Japans gerecht wat je niet mag missen, is het typische Japanse gerecht Takoyaki. We noemen het ook wel een Japans poffertje gevuld met octopus, krokant van buiten zacht van binnen. Je vindt naast dumplings ook overheerlijke ramen en andere bites to share op onze menukaart. Dus kom naar OTEMBA in Amsterdam!

De beste dumplings van Amsterdam

Onze beste dumplings van Amsterdam zijn perfect voor een avond shared dining met familie of vrienden. Heerlijk te combineren met G-T’s, OTEMBA Highballs of een Japanse sake. Natuurlijk hebben we ook een koud getapt biertje of een lekker glas wijn erbij. Neem plaats op ons mooie terras uitkijkend over de Amsterdamse grachten of kies een gezellig plekje in ons restaurant. Onze medewerkers zorgen voor een ware Japanse avond met uitstekende service en Amsterdamse gezelligheid. Ben je met meer dan 5 personen? Reserveer dan een tafel door te mailen naar reserveren@otemba.com of bel naar 020 – 2339386.