VEGAN RAMEN AMSTERDAM

Houd jij van vegan eten en ben je in Amsterdam op zoek naar een Japans restaurant met vegan opties? Kom dan voor vega of zelfs vegan ramen naar OTEMBA aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Onze (spicy) miso ramen is een all-time favorite. Wij zijn een eigenzinnig Japans restaurant in Amsterdam, een ‘’piece of art’’. Stap naar binnen en ervaar de hippe straten van Tokyo onder het genot van jouw favoriete vegan ramen. OTEMBA is afgeleid van het Nederlandse woord ‘ontembaar’. In het Japans staat het voor een rebelse Japanse vrouw die eigen en uniek is. Dat is ook wie wij zijn. Een restaurant dat eigenheid, geborgenheid en gezelligheid uitstraalt. We nodigen je dan ook graag uit om een kom vegan ramen bij ons in het altijd bruisende Amsterdam te komen eten.

 

Ervaar onze Amsterdamse gezelligheid

Bij het maken van onze vegan ramen in ons restaurant in Amsterdam draait alles om kleuren, geuren en smaken. Bij elke kom vegan ramen die wij serveren, streven we naar de perfecte umamismaak. Umai betekent namelijk heerlijk en mi betekent smaak. Ons team streeft ernaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Van smaak tot service. Dit alles bij elkaar geeft jouw een unieke OTEMBA beleving. Wij hopen jullie natuurlijk heel snel te verwelkomen in ons Japanse restaurant.

Kleuren, geuren en smaken

 

Bij het maken van onze vegan ramen in ons restaurant in Amsterdam draait alles om kleuren, geuren en smaken. Bij elke kom vegan ramen die wij serveren, streven we de perfecte umamismaak na. Umai betekent in het Japans heerlijk en mi betekent smaak, samen dus heerlijke smaak. De rijke Japanse keuken in combinatie met onze Amsterdamse gezelligheid zorgt voor een unieke food beleving.

De lekkerste vegan ramen vind je bij OTEMBA

Kom de lekkerste vegan ramen in Amsterdam proeven. Samen met een heerlijk koud biertje van de tap, gekoelde sake, G-T of highball is jouw avond helemaal compleet. Geserveerd en bereid door een team enthousiastelingen. Dus kom gezellig langs en zoek een plekje binnen in ons unieke restaurant of op ons heerlijke terras. Meer dan vijf personen? Maak dan van te voren een reservering. We kunnen niet wachten om een heerlijke kom vegan ramen te serveren aan jou in ons Japanse restaurant in Amsterdam.