Restaurant Amsterdam West

Op zoek naar een bijzonder restaurant in Amsterdam West? Breng dan een bezoek aan OTEMBA aan de Kinkerstraat 56A. Een Japanse restaurant dat graag anders en eigen is met een ontembare twist. Bij ons op de menukaart vind je traditionele ramen, gyoza’s en bites to share, maar dan echt net even anders.


Onze restaurantbeleving is gebaseerd op een Japans meisje, genaamd OTEMBA, dat lief en charmant leek. Maar diep van binnen was zij rebels, uitdagend en wild. Een vurig verlangen om dit te tonen aan de buitenwereld groeide. Zij deed daarna een belofte om altijd haar ware zelf te blijven. Je ervaart OTEMBA in alles wat ons restaurant in Amsterdam West jou te bieden heeft. Dus kom het ervaren!

Fine casual restaurant in Amsterdam

Wil je lekker uit eten in een fine casual restaurant in Amsterdam West? Bij OTEMBA ervaar je het echte restaurant gevoel voor een goede prijs. We brengen de Japanse en Amsterdamse sfeer samen en dat in combinatie met de rijke Japanse keuken. Dit maakt ons OTEMBA in kleuren, geuren en smaken. Neem het in je op als we je verwelkomen in ons restaurant in Amsterdam West. Ons team laat jou graag OTEMBA beleven met een uitstekende en onvergetelijke service.

Japanse specialiteiten

Op onze menukaart in ons restaurant in Amsterdam West vind je meerdere Japanse specialiteiten. We werken samen met een traditionele Japanse chef om de lekkerste Japanse gerechten op tafel te kunnen zetten. Daarom vernieuwen we met regelmaat onze specials op onze menukaart.

Zo serveren wij bijvoorbeeld het typisch Japanse gerecht Takoyaki. Dit is een Japans poffertje gevuld met octopus. Super traditioneel en smaakvol. ! We serveren dit gerecht als een van de weinige restaurants in Amsterdam West. Of ga je voor een dip en slurp ramen? Kies dan voor onze overheerlijke Tsukemen ramen.

 

Geniet van Japans casual food bij OTEMBA

Voor heerlijk Japans casual food is OTEMBA hét restaurant. OTEMBA is het beste Japanse restaurant in Amsterdam West. Maak kennis met de rebelse en uitdagende dame die jou graag een kom ramen serveert. Liever shared dining? Kies voor onze bites to share en geniet van een tafel vol Japanse hapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gyoza met langoustine en Old Amsterdam? Of vraag ons personeel naar de special bite en laat je verrassen door onze keuken. Zien we je binnenkort in ons restaurant in Amsterdam West?